MailChimp is een veelgebruikt marketingautomation programma voor het beheren van je e-mailbase. Het is een van de meestgebruikte en makkelijkste tool om nieuwsbrieven op te stellen, automatische campagnes te creëren en succesvol te versturen. Terwijl je ondertussen je e-maildatabase ook nog eens laat groeien. Maar, hoe weet je zeker dat je alles uit MailChimp haalt?

Sander van Zaane is MailChimp trainer en maakt jou in een dag ook expert in het gebruik van MailChimp. Als trainer geeft Sander professionele trainingen in Amsterdam en daarbuiten. Hij heeft jarenlange ervaring met het gebruik van MailChimp. Sander geeft trainingen aan zowel bedrijven als individuen.

De trainingen zijn gericht op de praktische toepassing van MailChimp en na afloop kun je dan ook direct aan de slag. Je leert hoe je professionele nieuwsbrieven opstelt, automations aanmaakt en je e-maildatabase op een effectieve manier kunt laten groeien. Je leert ook hoe je MailChimp kunt integreren met andere programma’s, zoals je website of webshop.

Met Sander als MailChimp trainer ben je binnen no-time in staat om je e-maildatabase efficiënt te beheren en effectieve e-mailcampagnes te creëren. Volg nu onze training en word ook een MailChimp expert!

Onze MailChimp trainer heeft zowel in-person als Online trainingsmogelijkheden, afhankelijk van jouw voorkeur en locatie.