OpAdem.com

Voor OpAdem.com realiseerden wij:

blank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Persoonlijke Beleving en E-learning Ontmoeten Rust

Uitdaging:
Opadem.com streefde naar een platform waar bezoekers niet alleen e-learning modules konden benutten, maar ook konden genieten van gepersonaliseerde content en diverse interactiemogelijkheden. Deze mogelijkheden omvatten functies zoals nieuwsbriefinschrijvingen, e-book downloads en een overzicht van hun cursusaankopen. Bovendien moest de website rust uitstralen, in lijn met de merkidentiteit van Opadem.

Aanpak:
Voor Opadem.com werd een “mijn-omgeving” ontwikkeld waar gebruikers toegang krijgen tot hun gepersonaliseerde content en hun cursussen. Deze aanpak zorgde voor een meer persoonlijke gebruikerservaring. Via gestroomlijnde “flows” kunnen gebruikers zich eenvoudig inschrijven voor nieuwsbrieven, e-books downloaden en hun voorgaande aankopen en downloads overzichtelijk terugvinden.

Het e-learning gedeelte is zorgvuldig ontworpen om een aangename leerervaring te bieden, zonder de rustige en serene sfeer van de website te verstoren.

Resultaat:
Opadem.com profileert zich als een platform waar functionaliteit en design harmonieus samenkomen. Deze unieke combinatie heeft aandacht getrokken van prominente media zoals NPO1, NPO2 en EO.

Met dit project staat Opadem.com als een voorbeeld van hoe een website zowel functioneel als esthetisch kan aansluiten bij de kernwaarden van een merk.

Meer klantverhalen

Laten we jouw digitale visie werkelijkheid maken.

Samen tillen we jouw digitale dromen naar een hoger niveau.